Позив грађанима за очитавање бројила

30.

март
2020.

Заједно против ширења корона вируса

„Електропривреда Србије“ ће у току ванредног стања због епидемије корона вируса уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите. 

 

 


Да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана „Електропривреда Србије“ моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте. Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем маила слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на e-mail адресе према локацији бројила. Адресе за дистрибутивна подручја су:

- за подручје Београда је Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

- за подручје Војводине Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

- за подручје Краљева Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

- за подручје Крагујевца Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

- за подручје Ниша Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ЕПС као друштвено одговорна компанија моли купце да искористе ову могућности и јаве очитано стање бројила чиме ће се додатно осигурати тачност и исправност рачуна.

Апелујемо на све грађане да буду одговорни и стриктно поштују мере државе донете зарад спречавања ширења корона вируса. Све активности „Електропривреде Србије“ усмерене су тако да су и у овим ванредним околностима обезбеђени стабилна производња и несметано снабдевање електричном енергијом за привреду и грађане Србије.